"Lev dit liv, mens du har det, lev det i stilhed og storm"
Onsdag d. 8/6-2016.
🙂 Så kom dagen, da de to herrer skulle gå over den gamle Lillibæltsbro. Det havde de glædet sig til begge to. Det var også godt vejr til det. Turen havde vi jo kombineret med en Mineferie på Ærø.. Skulle sejle klokken 16,05 fra Svendborg til Ærøskæbing  og kunne så være på hotellet ved 17,30 tiden, så vi nåede ligr at få aftensmad til tiden?
Onsdag d. 15/6--2016.

🙂 Den 15-6 holdt Irene & Karsten sølvbryllup på Gjerrild kro. Et dejligt sted i hyggelige omgivelser. 70 gæster var der inviteret, med overnatning.  Poul og mig havde lavet denne her sang med terpentiner der i forskellige farver skulle pustet ud over sølverparret når farver stod i sangen? (Det var denne sang, Regnvejrdag i November) Den gav lykke. Det var en hel fornøjelse at se gommen sådan kunne danse. En fryd for øjet.Selgfølgelig fik sølvgommen klippet strømpetåen af. Men hvad hans kone havde givet ham neglelak på?

Onsdag d. 7/9-2016.
 🙂 Hej! Jeg havde en stille & rolig fødselsdag, da vi skulle flere ting i denne uge? Så jeg har inviteret gæster til engang i oktober måned. Det bliver dejligt. Vi var ude og spise på Bones i Herning, da kan fødselaren få gratis mad? Det ville vi så lige prøve, og det var virkelig godt. Gode ben med bagt kartoffel og salat, UHM det kan jeg godt lide.
Søndag d. 25/9 -2016

🙂 Igen i år var vi til Kandis Fanfest på Pejsegaarden. Det er jo altid godt, dejlige kendte mennesker. Og så var Poul med i år, det var godt nok dejligt, jeg tror heller ikke han kedede sig. Sådan en eftermiddag/aften går bare alt for hurtig. Pyt vi nod det bare. På gensyn til næste år.

Fredag d. 7/10-2016.

🙂  I aftes var Poul & mig til bal på Hotel´l Vinderup. Bjørn & Okay var orkestret der spillede op til dans efter spisningen. Man møder så mange mennesker, nogen har man ikke set i længere tid? Da de skulle spille "Lev dit liv som har det" sagde Bjørn at den kunne " Fru Markusen" også godt lide. Vi har kendt "Fru Markusen" siden 1926  ha,ha det blev nu lavet om til 1929. ho, ho ,ho Være gøjlerer til tider???

Lørdag d. 29/10-2016.
🙂 Det var bare alletiders Halbal vi var til i aftes. Kandis samt Stig & Vennerne kunne bare leverer varen. På skift spillede de nonstop med deres egne melodier, ja Stig & Vennerne sang på Bamses melodier. Bordene og hallen var smukt pyntet, maden var i tip tre retter, det kunne ikke gører bedre.Den sidste kvarter spillede begge orkestre sammen på scenen, det lød bare godt. Rosinen i pælseenden var at de havde skrevet Torben Lenager`s sang om med en tekst der passede til halballet.Hele arrengesementet giver jeg minds 10 stjerner, så kan andre sige hvad de vil??? Er meldt til til næste år 
Sønndag d. 25/12-2016
🙂 Så var det os på Stalmosevej der skulle holde julefrokost for familien. Jeg havde valgt at få maden udefra. Valget faldt på "Jysk Diner" som har hovedsøde i Årkus. Maden blev bragt til døren og afhentet til samme pris? Det er ikke sidste gang jeg gør det. Maden var anrettet på fadene  lige til at servere? Jeg bestilte hvide sild med karrysalat, lakseroulede, tatrteletter med høns & Aspares, kyllengelår dyrlægens natmad og til sidst ris a la manda. UHM det samgte bare godt alt sammen
Søndag d. 1/1-2017
🙂  Ja, så er det jo blevet 2017, det er helt utrolig hvor tiden går. Men der var Inger ballade her hos os ude op landet.
Mandag d. 1/1-2017.

🙂 Manden har jo fødselsdag den 1-1, og det ville han gerne fejre, så han inviterede 9 gæster og vi fik Landgangsbrød endda af de store.UHM hvor de smagte godt. De bedste fra Brugsen.

Søndag d.12/2 -2017.
 🙂  I går var Poul og mig i "Boxen" og se Disney On Ice 100 års magi. Det var godt nok godt Det var jo Disney historier der blev fremvist på isen. De er jo smader dygtige til det der skøjteløb. Vi havde en god plads på 21-vende røkke sådan lidt i svinget. Der var ikke udsolgt klokken 10,30 da vi skulle ind men der blev sagt at de næste forestillinger var udsolgt, masser af børn var der, Disney er jo også for børn. En dejlig formiddag.
Fredag d. 24/2-2017.
🙂 Så var det igen tidd til Revy-Shou på Østergårds Hotel. 13 gang har vi været med. Altid en festlig fornogelse hvert år. Arli som artist & Peter Nørgård som bugtaler. Bare festligt det hele, man går lattermusklerne brugt
Mandag d. 4/3-2017.

 🙂 Så er 4-ferde søson af Badehotellet afsluttet. Det ser ud til at det går de forskellige par fremgang både med det ene og det andet? Jeg ELSKER at se når Fie & Morten er ved at komme hinanden nær? Nu har Morten jo også købt Badehotellet og givet det til Fie? Det lyder lovende for dem begge to.

Spændende at følge med til næste år 2018.

Torsdag 19/3-2017.
🙂 Ilskov Pensionistforeningn holder forårsfest for de tre kubber Sunds, Simmelkær & Ilskov. Der var mødt ca. 80 op, det var bare flot, nu var det jo også "Tre gæve jyder"  der skulle underholde med sang musik og historier. En dejlig eftermiddsg.
Lørdag d. 24/3-2017.
🙂 Så var vi tre veninder der var til Dansktop Finale hvor Dansktoppriserne blev uddelt til de diverse kunstre, såsom Birthe Kjær, Kirsten Siigård, Gry Meilstrup, Dario Campeotto, Kandis løb med ti priser, for bedste band og bedste udgivelse "Kandis 17" fuldt fortjent.
Mandag d. 26/3-2017.

🙂 Jeg har læst i avisen i går at "Dansk Top Prisen" kommer igen til næste år.Og skulle blive en tilbagevendende begivenhed??? Håber bare at det også bliver i Boxen i Herning. Det er så nemt for os her i Midtjylland, der kommer jo busser fra hele landet? Så Boxen er jo cirka midt i Dan-mark. Når billetsalget begynder i august køber jeg vores billetter? Ferfor får vi også nogle gode pladser???

Mandag d. 24-4-2017.
🙂 Sunds Pensionistforening havde lavet en tur til "Arne Jensen`s2 vognmandsforretning i Simmelkær, der var mødt 60 medlemmer op. En interentsant dag med musøon og gamle biler som stod flot og skindende inde døre. Masser af gamle radior og købmandsinventar fra forskellege købmandsbutikker fra gamle dage, dengang man fik varerne vejet. Gamle telefoner, porcelæn, der var enda døkket op til fire i et rum.Meget spøndende udstilling.
Onsdag d. 26/4 -2017.
🙂 Den 26-4 var vi med Læserklubben i Ansager til Musikgalleriet, hvor Helge Engelbreth fortalte og sang nogle af hans egne viser. Det var bare hyggeligt, eftermiddagskaffe med hjemmebag som Rie havde bagt, UHM det smagte, Så kunne man jo gå ud og se verandaen hvor der er optræder om aftenen, med alle de forskellege og kendte kunstre. Det var sjovt at se hvordan det var lavet. Plads til 1500 mennesker. Vi var hjemme igen ved 15,30 tiden, en dejlig dag.
Torsdag d. 18/5 -2017.

🙂 Simmelkæt Hyggeklub havde sin årlige udflugt til Rold hvor vi så Cirkus Musæum. Det var spændende at se cirkus fra da den startede. Aftensmaden var en stor wienersnitsel med det hele. UHM hvor det smagte godt.

Onsdag d. 7/6 -2017.
🙂 Vi var med Sunds Pensionistforening på udflugt til Fur, hvor vi fik en RIGTIG stor dansk bøf med blæde løg, og citronfromage. Kaffen fik vi "Ved verdens ende" ja sådan hed cafeen virkelig. Vi troede at vi skulle drikke den ude i det fri? Det regnede godt nok, det var en skam
Fredag d. 16/6-217.
 🙂 Vi havde bestilt en tur med Læserklubben til Korsbæk på Bakken & DR-Byen. Startede fra Herning klokken 7,00 om morgenen. Første stop var Skæryp Rasteplads hvor vi fik rundstykker og kaffe, dejligt. Så fortsatte vi til Klampenborg hvor vi skulle besøge "Korsbæk" Der var først rundvisning derefter frokost på "Postgården" som bestod af en platte med sild rejer, æg, & lun flæskesteg. Så kom Oberst Hakkel og aktionerede Maude`S billed på auktion. Det var sjovt at se skuespillerne fremtone de deverse personer, det var så livagtigt.
Fredag d. 16/6-2017.

🙂 Så gik turen til DR-Byen, den har jeg gernet ville se længe. Selv om det var bag kuliserne, fik jeg da et godt indtryk af hvordan det virkede. Det var meget spændende for mig. Jeg ville gerne have set Koncertsalen også med det var ikke på programmet? Det var en spændende men hård tur for mig var hjemme ved 22,30-tiden. Så jeg slapper af i dag.

Torsdag d.27/7-2017.
🙂  Det var en gævaldig tur vi var på med Herninf Folkeblad. Rundvisning på et Krydstogtskib som lå i Århus Havn. Men sikken kontrol der var det tog tre kvarter for os 52 mennesker at vise pas og blive fotofraferet? Det var godt nok inreresant at se sådan en luksusliener om bord, man kan jo SLET ikke forestille sig den pragt der var 12 etager hvortil der gik elevarorer til. Tre retter mad fik vi også med i prisen
Lørdag d.2/9 -2017.
 🙂 Den 1-9-2017 startede billetsalget til #Dansktoppeisen# som igen i år bliver afholdt i Boxen i Herning. Jeg havsw lejlighed til at komme til Herning? Jeg var den første i køen, og fik jo også de tre billetter som jeg skulle have? Den næste i køen skulle have 4 VIP billetter det er ved bordene hvor man også spiser. Da jeg gik var der 10 i køen. Så de har nok fået de billetter de gerne ville have?
Søndag d/ 24-9-2017.
i🙂 Så har vi igen været til Kandis Fanfest. Altid en fornæjelse. Små 500 fanmeslemmer var mødt op, dejligt. Som sædvanlig top underholdning, sang med Kandis, hvis jeg var bedre gående havde jeg meldt mig til? Dejlig mad fra Pejsegården. En super dejlig eftermiddag.
Onsdag d. 25/11-2017.
🙂 Sunds Pensionistforening fejrede 50 årsubilæum i Forsamlingshuset i Sunds. 100 kostede det pr mand, der var spisning med underholdning og dans. En rigtig god aften og godt mad.
Fredag d. 24/11-2017.

  🙂 "DE træ gæve jyder" underholdt til Seniorlandmænds julehygge? de er nu også gode, vi fik både ænbleskiver med gløgg samt kaffe med kringle. UHM det var godt.

Mandag d. 1-1--2018
🙂  Så er at nyt år begyndt? Hvad mon det indebærer?
Mandag d. 5/3-2018
 🙂 Såvar vi igen i år til Schou-Revy altid godt. Vi griner meget.
Tirsdag d. 5/3-2018.
 🙂 "DLG" holdt årsmøde, det var vi også til, det var i Aulum Fritidscenter.
Torsdag d. 10/5-2018.
 Så oprandt den dag hvor vi holdt guldbryllup. Det var godt nok alle tiders fest, selvom jeg ikke ligefrm var på dypperne? Men vi har ikke fortrudt at vi holdt denne fest.
Lørdag d.21/9 -2018.
 🙂 Den 21-9-2018. var vi til Birthe Kjærs`s 50 års jubilæum. Rigtig godt.
Lørdag 27/10-2018.
🙂 For tredje gang til "Danmarks Stærste Halbal" 2018. Altid fest og ballade. Dejlig mad godt musik.
Mandag d. 3/12-2018.

🙂 Så har vi været til "Julehygge" i "Privat pleje & omsorg"  med julemad (andsteg brune, hvide kartofler rødkål senere risà la`manda til sidst bingespil hvor vi var så heldige at vinde på fuld plade og sidegevinst. En dejlig eftermiddag.

| Svar

Nyeste kommentarer

27.11 | 11:18

Hej. Vi leder med lys og lygte efter en stor nisse eller julemand. Maler selv, men kender ingen der sælger afstøbninger. Kan du hjælpe?

06.02 | 23:11

Camillabrandtlund

26.03 | 06:27

Jeg er Stoer fan med Bjørn og okay elsker dig smuk musik vil hils Ann vinding

11.12 | 19:33

Dejlige billeder af Helle , smilende og smuk med den dejligste udstråling af varme .

Helle var udd. Pl. Hj. Ass. husker hende , som en solstråle <3